Tvingad att ligga i soffan

Jag är sjuk, har ett dunkande huvud, feber och snörvlar. Det har varit på gång i flera dagar nu och jag har märkt att det varit jobbigare än vanligt att gå uppför trapporna på jobbet. Men jag har ändå tänkt att det inte var så farligt och att om man bara ignorerar det så försvinner det. Jag har varken tid eller lust att vara sjuk.
Men idag, när all spänning efter förmiddagen släppte insåg jag att om jag inte ska behöva spendera hela helgen i soffan så var det dags att lägga sig ner i soffan med en stor filt. Och det har jag försökt med de senaste timmarna.... men det är bara att inse, det här med att ligga i soffan och ta det lugnt är inte riktigt min grej längre. Det kilar i fredagsnerven, jag vill ut, jag vill resa bort och upptäcka nya saker, umgås med underbara människor. Eller åtminstone springa fram och tillbaka i lägenheten och fixa med saker.

Vi får väl se, jag ska försöka komma på hur man kan göra ett helt gäng saker på en gång och samtidigt vila så ska nog det här lösa sig också.Kommentarer
Postat av: Robert

Jag vet hur det känns. Läsa grejer man tänkt läsa länge eller typ laga den där tröjan man tänkt fixa är sånt som funkar för mig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback