Förstora saker

Jag har tänkt på en sak... man kan ju typ förstora läpparna och brösten och sånt men kan man förstora hörselgångarna? Det vill jag göra i såfall så kanske jag slipper ha så förbaskat ont i öronen när jag flyger.
Anledningen till tankarna är ju för att jag var i Jokkmokk i helgen, det var en helt galen helg!

Galna sanningar
* Man fick gå upp klockan 5 på morgonen och resa både bil, tåg, flyg och buss för att komma fram
* Det var mer snö i Västerås än i Jokkmokk
* Vi åkte hundspann vilket var otroligt mysigt och rogivande trots istappar i ansiktet
* Vi åkte skoter vilket var livsfarligt!
* Polcirkeln är ett underligt ställe
* Vi såg typ 100 renar på en gång :)
* JAG frös inte trots att vi var ute i massor av timmar. Tack svärmor för varma skor och klädtips!
* Man kan skaka av upprördhet
* Man kan vara på samma möte och ändå uppfatta saker så olika
* Ibland måste man ha möten till halv 1 på natten

Så det var en spännande helg, vi tog en hel del bra beslut också, många frågor som engagerade mig.

Och i måndags började min hemtenta som är slut om några timmar... jag har inte vågat skicka in ännu men borde kanske ta tag i det..


Baltzar

Jag har varit på Baltzar-utbildning! Det var jätteskoj! Alla tyckte säkert inte det men jag tror Johan (han som häll i kursen) blev glad att någon kom dit frivilligt och var intresserad. Baltzar är föresten ett fakturasystem för er som inte visste. Jag tycker det är så roligt när jag inser att min utbildning nog är rätt trots alla sena nätter och tråkiga PM som fått mig att tveka. Men nu när man får testa på det i den så kallade verkligheten som min kära lärare brukar kalla det så känns det jätteskoj!

Såg dessutom ett mail nu på kvällskanten att jag ska få börja arbeta med det ännu mera snart så det ska bli mycket spännande. Annars är det mycket skola, jobbsökande, CV-filande och uppsatsskrivande som gäller i mitt liv. Det är inte riktigt lika spännande även om jag tror att jag äntligen kommit på ett intressant uppsatsämne.

Under kvällen har jag varit på ett möte med en projektgrupp som består av enbart tjejer. Vi ska ut och värva samt visa upp oss under Vårruset resp. Tjejtrampet och visa att vi är allt från små junistjejer till IOGT-tanter som kan ha roligt tillsammans :) Det ska bli intressant, tanken är att vi ska komma igång med verksamhet riktade till kvinnor under hösten. Det snackas en del om föreläsningar om ämnen som kan vara aktuella och sånt. Några tips?
Vi får väl se vad det blir av det tillsist men spännande är det.

Och nästa vecka är det FS-möte i Jokkmokk. Förutom att jag är rädd att jag ska frysa ihjäl så kallt som det varit de senaste dagarna så tror jag det kommer bli bra. Handlingarna dök upp nyss så de ska jag ta och läsa igenom snart, det borde du också göra!