Inåtvänd Planläggande Konkret Tänkare

Jag följer bloggtrenden. Detta är jag. Blev lite förvånad att jag fick konkret och inte abstrakt som jag fått i tidigare personlighetstest. Detta är kan ju översättas till ISTJ och inte INTJ som jag fick innan.
Nåväl, jag vet inte vad som är mest sant.
http://tevvie.blogg.se/2006/may/man-ar-inte-battre-an-sin-senaste-prestation.html

Du finner din energi i den inre världen och gillar att tänka på saker (utan att nödvändigtvis tala om dem). Du anstränger dig att förstå andra människor. Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt. Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på. Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.

Kommentarer
Postat av: Annpann

Jag tyckte det här stämde klockrent, i alla fall med den Therese man känner som en "utomstående person"! Men världen inuti en person brukar ju vara lite mer mångfacetterad än det som står i såna där resultat..men coolt ändå :-D
Mycket kram!

2006-10-26 @ 01:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback