Långledighet

Långledighet tillsammans med sambon (eller snarare särbo men det låter så deprimerande). Vi hade sett framemot helgen längre. Äntligen skulle vi få rå om varandra. Vi hade bestämt oss för att resa bort, bo på nåt mysigt hotell & turista nånstans. Ju närmare helgen kom destom mer planerade vi. Men när jag vaknade på torsdagsmorgonen var det med en klump i magen. Jag tittade på den färigpackade väskan, hade jag med mig allt för övernattningar? Det slog mig att denna fundering har jag varje helg. Alltid ska väskan packas.
Plötsligt kändes inte hotellfrukost, nya intryck, shopping och storstan så lockande länge. Istället längtade jag efter myskväll framför TV:n, singstar, glass på favoritfiket och att få sova i min egen säng för första gången på evigheter. Känslan fick mig att ställan in våra planer och såhär i efterhand vet jag att vi gjorde rätt. Ibalnd behöver man inte komma bort, ibland behöver man komma hem.

Icke gravid

Det är spännande hur snabbt rykten kan spridas. Ett litet inlägg om att det är svårt att äta frukost och plötsligt kommer frågorna om graviditet från olika håll och kanter. Jag tänkte därför dementera lite.
Jag är inte gravid.

Och dessutom kan jag äta frukost igen. Lite nya matvaror och allt blev toppen igen. Sen är det nog som Kamilla skrev, lite stress involverat även om jag har svårt att se den själv.