Rapport från Birmingham

Hemkommen från England efter 10 timmar mellan avgång från hotellet och hemkomst. Det är lite drygt med mellanlandningar och den vänttid som uppstår. Mina öron tycker jag flyger lite för ofta nuförtiden och tycker verkligen inte om mellanlandningar. Jag tror att det börjar bli dags för mig att prata med nån öronspecialist eller nåt. Man borde inte behöva genomgå ett träningspass varje gång man landar. Men men.. jag ska inte klaga, öronen får vänja sig för jag tänker fortsätta att resa, nästa resa är till Rotterdam alldeles strax.


Men rapport Birmingham först. England var väldigt.... engelskt. När man åkte omkring blev man för det första väldigt förvirrad av vänstertrafiken, kändes jättekonstigt att åka åt fel håll i en rondell. Tur att jag slapp köra, jag hade nog krockat direkt. Vi hade en bit till kontoret och passerade vad som kändes som engelsk landsbygd. Miljön var väldigt "Morden i Midsummer", spännande! Engelsk mat är väl inte direkt något att skryta med utan det blev väldigt mycket flottiga pommes. Jag kikade in i en mataffär för att kolla kakutbudet, mycket spännande fanns det, bla. muffins med mars-smak och brownies med m&m. Kunde däremot inte se något grovt bröd eller så mycket grönsaker utan det var mer tårtor och snabbmat. Men det kan ju också bero på just den affären vad vet jag. Vädret då? Självklart regnade det medan det var strålande sol hemma i Sverige. Mina kollegor frågade mig när jag kom hem om jag inte ska åka iväg snart igen eftersom det alltid blir rekordvarmt när jag är borta. Morr!


Nåväl, det jag hann se av Birmingham gav mig helt klart mersmak och jag åker gärna tillbaka dit privat för att upptäcka lite mera. Men nu, Rotterdam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback